Egypten, del 21

De senaste dagarna här i Egypten har varit en verklig berg- och dalbana. Ena minuten är jag lycklig och glad, nästa händer nånting för att skuffa mig över kanten och jag ramlar ner till bottnet, det absoluta bottnet. Hela mitt liv känns uppochner. Jag har så många frågor, så mycket jag vill säga. Hoppas jag ska kunna göra det snart. Riktigt snart. Mellan dessa svängar upp och ner är jag fortfarande väldigt nöjd över att vara i Egypten, så det är ingen fara, jag trivs här nog. Men saker är komplicerade, och människor är dubbelt så komplicerade.

Idag började dagen dåligt och jag var ganska nere, men pratade en stund med några kompisar, och så kände jag mig bättre igen. Och snart kommer jag att bli väldigt väldigt glad, eftersom min bror och hans flickvän/sambo kommer hit idag! Wohoo! Ska bli så roligt att se nån där hemifrån, och ska bli så roligt att de kommer hit på semester. Jag jobbar tyvärr mest helatiden de är här, men är säker på att vi ska hinna göra en massa roligt. De borde landa om 1 till 1 ½ timme ungefär, så det är inte länge kvar mer. Jag är faktist lite nervös, ingen aning varför, men så känns det. Hoppas de gillar Egypten lika mycket som jag. Ska försöka visa dem de bästa ställena. Saker jag tänkt att vi ska pröva på;

  • Hard Rock Café, för känslan och maten
  • Little Buddha, för den c.40 meter långa bardisken
  • Hotel Arabia, för att smaka på kamelkött
  • Aquarius, för att hämta min Open Water bok, och för att boka en dykutflykt
  • Senzo Mall, för att gå på VIP bio
  • Och så vidare, och så vidare… givetvis ska vi också besöka bl.a. New Marina, Sekalla och alla andra ställen man måste se medan man är här i Hurghada

Massa roligt att se framemot alltså. Tyvärr är jag ensam på jobb denna vecka så jag får inte följa med på transfer för att möta dem på flygplatsen. Hoppas de hittar tryggt fram till hotellet, så ser jag dem sen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: