Egypten, del 26

Idag är jag lycklig. Trots jobbiga barn, ja tyvärr måste jag ärligt säga att jag idag haft de jobbigaste barnen under hela sommaren. Men trots det är jag glad. Oklarheter har blivit utredda, jag är nöjd med status quo och jag känner mig lycklig. Hade en kort arbetsdag och sitter nu på kontoret en stund till innan jag åker hem för dagen.

Ansökningarna för vintersäsongen lämnades in någon vecka sen, så alla sitter nu och funderar lite ängsligt på var de kommer att få jobba under vintersäsongen. 3 önskemål fick man ge i ansökningen, men det garanterar inte någonting. Själv är jag nöjd med min ansökning och hoppas få någon av mina önskemål.

  1. Guide i Hurghada. Kort motivering; Jag vill blir kvar i Hurghada, och jag vill bli guide. Som första önskemål satte jag alltså guide i Hurghada. Älskar Hurghada, och tiden här går så fort så vill gärna få bli kvar här ännu en tid, men vill gärna jobba som guide i fortsättningen
  2. SunGarden host i Hurghada. Kort motivering; Jag vill bli kvar i Hurghada. Samma som jag jobbar med nu, vill nämligen som sagt bli kvar här i Hurghada, och jag är rätt nöjd med mitt jobb för tillfället.
  3. Guide i Puerto de la Cruz, Teneriffa. Kort motivering; Jag vill bli guide. Vill gärna lära mig om jobbet som guide, och vilken bättre plats att göra det på än en så etablerad turistdestination som Teneriffa. Plus att jag inte realistiskt sett har några chanser att få plats på långdistans destinationer som Vietnam, Sri Lanka etc, eftersom jag jobbar först första säsongen. När man väl jobbat lite längre tror jag inte det är något problem att ansöka om plats på lite mer exotiska destinationer.

Det är ganska spännande att söka platser för vintersäsongen. Borde få svar i slutet av denna månad/början av nästa månad. Spännande tider.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: