Egypten, del 27

Jag är förvirrad. Det är för mycket på en gång nu.

Känner mig lite slutkörd idag, har haft välkomstmöte, transfer och poolaktiviteter. Allt har gått bra, men känner mig lite slut. Sitter ännu på kontoret, eftersom jag inte vet om vi har internet hemma. Hade inte det igår nämligen, och jag känner att jag har lust att blogga lite. Ska nog snart åka hem, är som sagt slut, men också trött och hungrig. Inatt ändrar vi klockorna en timme bakåt här i Egypten på grund av Ramadan som börjar imorgon. I en månad (ungefär) kommer muslimerna att fasta under dagstid.

Förövrigt kommer jag snart att  få mera besök hit. Om en vecka för att vara exakt. Min kompis och hennes kompis ska komma hit och hälsa på mig. Det ska bli jätte roligt, glöm girl’s night out, det kommer att bli girl’s week out! Nej kanske inte, måste ju faktist jobba lite också, men roligt kommer det verkligen att bli. Väntar så på att de ska komma. När de har semestrat färdigt här, 1 vecka alltså, ska vi alla åka hem på samma flyg. Kommer att åka hem en vecka på semester till Finland, så jag flyger med samma flyg som de. Det här är ju dock bara 90% säkert, eftersom jag först 6 dagar innan et med säkerhet om jag ryms med på flyget hem. That’s all for now.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: