Egypten, del 28

Jag är ännu mer förvirrad, nu är det ännu mer på gång samtidigt. Why?

Jag var ganska slutkörd idag, så när tjejerna (HannaKirsiPäivikki & Satu) bjöd mig med ut på middag var jag mer än nöjd att tacka ja. Nu låter det lite bakvänt att jag tackar ja till att gå ut om jag är slutkörd, men sanningen är att jag alltid blir glad när jag går ut med tjejerna. Det är uppiggande. Dessutom kom Satu tillbaka till Hurghada idag, så vi firade hennes återkomst samtidigt. Så vi åkte hem från kontoret, hade 15 minuter på oss att laga oss färdiga, och så åkte vi till New Marina. I New Marina finns nämligen vårt favorit-thai ställe, White Elephant. De har så sjukt god thailändsk mat, och så sjukt bra priser.

Efter att vi hade ätit och betalat för oss gick vi vidare. Jag var tvungen att stanna vid Shade för att prata en stund med personalen, de är så jätte trevliga. Men sedan gick vi vidare till Papas, där Hanna, Satu & jag tog en varsin drink medan Kirsi och Päivikki åkte hem. Vi var inte heller ute länge, men det var skönt att sitta ner en stund på Papas efter en lång dag på kontoret.

Imorgon jobbar jag 12 långa timmar. Efter det ska vi fira Satu som fyller år imorgon. Först blir det förfest hos henne med lite mat. Efter det åker vi säkert till New Marina för att fortsätta festen på något ställe där.

Men nu ska jag ställa tillbaka klockan en timme. Tiden flyttas nämligen en timme bakåt här inatt på grund av Ramadan, och jag vill inte att väckarklockan ringer en timme för tidigt imorgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: