Egypten, del 29

Jobbade c.12 timmar igår. Efter det kom jag hem, lagade mig färdig och så åkte jag och Hanna till Satu som hade födelsedag igår. Där anlände vi passligt till förfesten. Fint sällskap och god bål & kaka gjorde gott. Med på förfesten var Satu, Hanna, MySilleEmmaIda och lokalguiderna AhmedHanna och Khaled. Även Päivikki var en sväng och hälsade på. Vid midnatt styrde vi kursen mot New Marina, där vi hade bokat ett bord på Papas. På Papas tog vi en varsin drink vid ett speciellt födelsedagsbord som var reserverat till oss med blommor och allt. Efter det fick jag Hanna med mig till Shade. På Shade mötte vi upp med personalen än en gång, och tog oss en drink även där. Under tiden hade de andra gått vidare till Ministry of Sound, så Satu kom till Shade och joinade oss på en drink där. Efter det var det dags att möta upp de andra på Ministry. Vi hann inte vara länge på Ministry innan personalen från Shade kommer dit oväntat. Shade hade stängt kl.02, så de kom och festade med oss lite efteråt, roligt! Ministry var urkul, eller jag hade jätte roligt i alla fall. Innan jag visste av, hade de flesta åkt hem och klockan blivit halv fyra. Då var det dags att åka hem. Hemma var jag kl.04. Föll i sängen, sov några timmar och åkte till jobb kl.09.30 imorse.

Imorgon är det dags för mig att guida min första FamilyFun utflykt! SeaScope och Jeepsafari väntar mig, oh yeah! Jag är så nervös, men tror det kommer att gå bra bara man väl gör det. Men nu och sova så man i alla fall är pigg på turen imoron! Update följer imorgon. Wish me luck!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: