Egypten, del 31

Som jag skrev tidigare idag, hade jag FamilyFun utlfykt igår på fredagen. På kvällen var jag lite sugen att gå ut, men visste inte om någon annan hade samma tankar, så ringde till Kirsi. Då satt hon och Satu på Kirsis balkong och var ganska fulla redan. Jag blev bjuden dit, så jag gick över till dem. Väl där satt vi ute på balkongen, drack lite och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi beslöt oss för att ha en konfedentiell kväll, alltså kan man då berätta om och avslöja vad som helst, och det gjorde vi! Så gjorde Kirsi och Satu sig klara, och vi åkte till New Marina. Där satt vi ner oss på Papas.

På Papas fortsatte vi vår kväll med att dricka och diskutera personliga problem, hade verkligen en rolig kväll där man kunde öppna sig om allting. Senare kom även vår chef, och cashier dit, men då var klockan redan 02, så jag och Satu drog vidare till Ministry of Sound, medan Kirsi blev kvar på Papas med den andra. På Ministry dansade vi lite, och mötte upp med personal från Shade som vanligt. Det blev en väldigt lång kväll, var hemma vid kl.03 tror jag, men på något vis visade klockan 05.50 när jag kollade på den nästa gång innan jag la huvudet på dynan.

Sov alltså från c. kl.06 till kl.13 idag, vaknade, hade en embarrasing moment som jag inte ska berätta mera om, och så ringde Satu och frågade om jag skulle joina henne och Kirsi på en traditionell dagen-efter-get-together; alltså pool & McDelivery. Det gjorde jag, men hade inte lust att simma, så hängde bara vid poolen. Där satt vi och skrattade åt vad vi hade diskuterat kvällen innan, och så var vi överens att de på senaste tiden varit ovanligt mycket utgång och fest. Senare blev jag plötsligt väldigt trött igen, så jag gick hem, sov en stund och sen dess har jag inte gjort så mycket idag. Hade tänkt gå till Shade och kolla på bändet som spelar där varje lördag, de är väldigt bra, men är för trött, och ska åka in till kontoret 07.40 imorgon.

Har som tur en ganska kort dag på jobbet imorgon. På kvällen ska vi troligtvis gå till Tokyo Joe’s, som enligt mig har Hurghadas bästa Sushi, åh vad gott det ska bli! Men nu och sova, för att få tillbaka dygnsrytmen.

Oh my god! Hullu! ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: