Egypten, del 32

Igårkväll gick jag ut med Kirsi och Hanna, och hade en superbra middag på Tokyo Joe’s, som serverar Hurghadas bästa sushi enligt mig. Det var supergott som vanligt. Efter vår sushimiddag, körde vi hem, men jag och Hanna var lite sugna på efterrätt så vi lämnade av en trött Kirsi hemma och så körde vi till Shade. Väl på Shade blev det en varsin drink istället för efterrätt men gott var det ändå. Var inte länge ute, eftersom vi har båda jobb idag, men det var skönt att bara sitta och koppla av lite.

Idag är jag ändå ganska trött, men inte på grund av för lite sömn, utan känns bara som jag inte orkar med något just nu. Allting är så komplicerat. Som tur är det bara 1 vecka kvar till semestern, gud va skönt det ska bli. Känner mig verkligen sliten just nu.

Imorgon blir allting bra igen när min kompis Linda, och Lindas brors flickvän Sanni kommer till Hurghada för att hälsa på! Det ska bli så roligt, väntar redan med iver. Må denna dag gå fort så det blir imorgon redan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: