Egypten, del 33

Känns som en evighet sen jag senast loggade in här på bloggen, egentligen är det ju inte det. Men har haft besök här i Hurghada av min kompis Linda & Sanni, så har haft ganska fullt upp med att jobba och försöka vara social efter det. Vi har haft jätte roligt, fastän tiden gått snabbt och det känns som om jag ännu skulle villa visa dem massor här.

Men en kort genomgång över vad som hänt;

  • Linda & Sanni kom på besök
  • De hämtade salmiak till mig
  • Jag har guidat min andra riktiga FamilyFun utflykt, allting gick bra och jag njuter verkligen av att guida den turen. Linda & Sanni var med.
  • Jag, Linda & Sanni besökte Shade
  • Jag, Linda & Sanni besökte Hard Rock Café allt för många gånger, under den veckan de har varit här har vi hunnit bli stammisar. Nog för att jag har varit det redan, men nu är Linda & Sanni definitivt med i gänget. Men god mat och skön stämning gör att man liksom återkommer till Hard Rock Café gång efter gång

Igår ringde Satu till mig och fråga om jag skulle komma med ut. Men jag hade tänkt vara med Linda & Sanni, plus att jag hade många rapporter att skriva innan min semester, men jag lovade ringa när jag var färdig för att kolla var de var. Efter jobbet gick och hänga med Linda & Sanni och vi åt middag, hem kom jag vid kl.21. Då tog jag itu med mina rapporter, och det gick ganska smidigt faktist. Kl.23.30 var jag färdig med rapporterna, så jag ringde upp Satu. Då var hon, Hanna och Kirsi hemma hos henne och de var på väg ut om en stund så jag tänkte att jag väl lika bra kan hänga med, det är alltid lika roligt att gå ut med flickorna. Så jag skyndade att laga mig färdig, och gick till Satus. Där tog vi en snabb drink ännu innan vi körde vidare mot New Marina. Första stoppet i New Marina var Friends bar, som jag otroligt nog inte besökt förut. Där satt vi och hörde på en man som sjöng och spelade akustisk gitarr, han var verkligen bra. Efter det gick vi ännu till Papas, men där hann vi bara ta en snabb drink innan det stängde.

Då Papas stängde, väntade vi ännu på att personalen från Shade skulle komma och möta oss och så gick vi alla till Ministry of Sound. På Ministry of Sound blev Satu & Kirsi helt vilda, och de dansade hela natten. Jag gav upp innan dem, och hemma var jag kl.04, sömn fick jag efter kl.05 nångång. Väckning hade jag 07.30, och 8.15 åkte jag och Hanna in till kontoret. Var inte ens överdrivet trött idag, och vi hade definitivt roligt igår, som vanligt. En lyckad, om än ganska lång, kväll.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: