Far from reality

Semestern hemma i Finland fortsätter. Vädret har varit kyligt och regnit, men jag klagar inte (alltför mycket). Det är bara det att man är van att gå med så lite kläder i Hurghada, och så plötsligt måste man klä på sig en massa kläder för att inte bli förkyld. Första dagen hemma gick jag i kjol och topp, idag hade jag långbyxor, tröja och jacka. Men det är rätt mysigt med detta höstväder. Jag gillar höst och vår bäst av alla årstider. Trots det ska det nog bli skönt att åka tillbaka till värmen i Hurghada.

Känner mig lite småtrött helatiden, och varje gång jag somnar till drömmer jag om Hurghada och att jag är tillbaka där, och varje gång jag vaknar undrar jag hur jag ännu är kvar i Finland. Är minst sagt förvirrad. Jag saknar Finland fastän jag är här, samtidigt som jag saknar Hurghada, eller livet där.

Semestern här hemma har varit nice och bajs samtidigt. Highlights har varit bl.a. att jag; sett familjen och släkten, sovit i egen säng, ätit ärter, avnjutit Love Story i både skriftlig och elektronisk form, haft allmänt mysigt och skönt.

Minder roliga saker har inkluderat; magbesvär som resulterade i en 10 dagars antibiotikakur varav dag 2 på gång just nu, konstant magvärk, tråkiga men oundvikliga beslut och konstant känsla av trötthet (kan bero på medicinen).

Denna dag har jag spenderat mest i soffan, med trevligt sällskap, god skräpmat, och några goda filmer (Date Night & The Grown Ups) samt  landskampen. Senare ska vi klä på oss ordentligt med kläder och gå och se på när Forneldarna tänds.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: