Last night

Sista kvällen hemma. Imorgon får man säga adjö Finland, hej igen Egypten. Under min sista kväll här hemma har jag umgåtts med familjen, ätit god mat och njutit av prinsesstårta, vad mer kan man begära? Ja och packa har jag gjort, som en liten idiot.

Sista dagen hemma och jag har varit igång hela dagen. Jag har bl.a. besökt skattebyrån som meddelade att jag inte behöver betala någon skatt på min inkomst, inte så illa. Sedan körde jag till Lojo, shoppade lite kläder och köpte det mesta som mina finländska kolleger beställt hemifrån; salmiak, lakrits, rågbråd och Kalles kaviar (don’t ask). Till mig själv har jag köpt rågbröd, surskorpor och Felix ketschup. Hur de klarar sig i världen utan Felix ketshup är något jag inte förstår. Allt annat smakar ju skit. När jag köpt färdigt allt som endast kan fås i Finland, kom jag hem och började packa. Inget litet projekt det inte. Fick dock plats för allting, och är så gott som färdig.

Ska ännu packa några smågrejer, så att väskan är klar när väckarklockan ringer kl.05.00 imorgon. Ser verkligen inte framemot flygresan tillbaka. 5 timmar – urtråkigt. 5 timmar utan sällskap – ännu mer tråkigt. 5 timmar utan sällskap, utan att prata och endast någon skitfilm att underhålla en – tråkigt x 3000. Men ska ännu ladda Mp3 spelaren och packa ner lite böcker så jag klara mig till Hurghada med förståndet i behåll.

Bortsett från flygresan ska det nog bli skönt att åka tillbaka. Det är ju mitt ”hem” nu. Tillfälligt, men i alla fall. Där är mitt liv, mina vänner, mitt jobb. Back to Hurghada, back to life.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: