Egypten, del 34

Så var man tibax i Egypten. Känns skönt att vara tillbaka, det här känns mera som hemma än Finland just nu. Skönt att vara tillbaka på jobbet också, tillbaka till vardagen. Och människorna här, har saknat dem mera än jag själv visste. Ibland märker man hur mycket man saknar någon först när man ser dem igen. Jag har härliga arbetskamrater och kolleger, verkligen.

Första kvällen jag kom tillbaka till Hurghada var jag bokstavligen dödstrött. Gick och la mig tidigt, sov 9½ timme och vaknade som en ny människa. Vet inte när jag skulle ha sovit så där skönt. Behövde verkligen det. Så med laddade batterier återvände jag till jobbet, och hade en lång dag genast, jobbade ända till 20.30.

Efter det åkte jag hem, tog en snabbdusch och så åkte HannaSatu och jag till New Marina för att äta middag. Det blev Shade, som än en gång levererade supergod mat. Efter det åkte Hanna hem, medan jag och Satu fortsatte till Friendsbar eftersom vi skulle ut på en. Och en blev det. En på Friendsbar, en på Papas och en på Ministry of Sound. Men i princip, så tog vi ju bara en eller hur? Nåja kanske inte. På Ministry mötte vi upp med lite personal från Friendsbar & Shade, och hade roligt som vanligt. Musiken på Ministry var inte riktigt i vår smak, så vi åkte därifrån rätt fort, ungefär kl.02.30. Kom hem, sov 5 timmar, steg upp och åkte på jobb.

Idag hade vi en kort dag på jobbet, men en kort dag betyder inte enkel… utan att nämna detaljer. Ikväll hade nästan hela teamet här i Hurghada möte hos vår chef där vi hade genomgång av lite protokoll och undersökningsresultat. Vi beställde Pizza Hut och hade det trevligt. Nu sitter jag hemma, ser på någon meningslös film på TV och äter lakrits från Finland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: