Egypten, del 36

2 timmars siesta på gång. Sitter här på kontoret och läser igenom bloggar (ganska många nya och intressanta som jag börjat följa med) och äter take-away ceasar sallad från Bulls. Gott. Det är tyst på kontoret idag, de flesta har ledigt eller är ute på flygfältet.

Igår samåkte jag in till kontoret med Ina, en av våra danska guider. Under färden bestämde vi oss för att ta oss till Senzo Mall shoppingcentret under lucnhpausen för att ta mat och kika lite i butikerna där. Det gick ju bra. Not. Vi började med att gå till en skobutik, och sen en annan, och sen en annan och där imellan gick vi till några klädbutiker. Men dessa skor! Massvis och massvis av ljuvliga skor i alla former och färger! Var har dessa skor kommit från? Senast jag besökte jag dessa butiker hittade jag ett eller två par som jag kanske kunde tänka mig prova, men nu, gick jag från hylla till hylla och tafsade på rader efter rader med fina, ljuvliga skor. Jo, vi fick en släng av sko-hysteri. Försäljningspersonalen älskade oss. Vi provade par efter par. Och så plötsligt såg vi på klockan, det hade gått en och en halv timme! Vi hade bara en halvtimme kvar att äta lunch och köra tillbaka till kontoret. Så vi halvsprang till McDonalds beställde snabblunch och satte oss i bilen, där vi slängde i oss maten medan vi körde.

Vad blev saldot för vår shoeshopping? 7 par skor. 7! Men bara två par var för mig, och Ina köpte 5 par! Men till vårt försvar så var de sååå fiina, och vi fick nyss lön. Köpte ett par svarta lågskor/ballerinan som jag ska ha till jobbet. Sedan såg jag ett par jätte jätte snygga svarta skor med hög klack som jag förälskade mig i. Jag tänkte ändå att jag inte har råd med dem. Jag såg prislappen som visade att de var på rea. (A sign from heaven right?) Jag tänkte att jag måste fundera på saken. Försäljningsmannen berättar för mig att det är sista paret. Jag tar dem. De är så läckra, så snygga – som jag sa till Ina; It’s like shoeporn! De är ganska höga, så ska nog gå med dem lite hemma innan jag vågar mig ut med dem, men jag är så glad. Och Inas skor var minst lika snygga – damn vilka fynd vi gjorde. Och roligt var det!

När jag kom hem frågade min kämppis Hanna mig om jag ville följa med henne och Kirsi på sushi! Vad kan man annat svara till det än ja! Speciellt när de skulle till mitt favorit sushiställe, Tokyo Joe’s. Så jag hoppade snabbt i duschen och klädde på mig och så åkte vi. Körde en sväng via Shade, och så gick vi vidare för att äta middag. Tokyo Joe’s levererade igen, god, supergod sushi. Och efteråt var vi så mätta, det var bara att åka hem. Väl hemma sms:ade jag med Ina, och bestämde oss för att se på film hos henne. Så jag gick via butiken, köpte en cola och gick till Ina där hon och Jonas satt och såg på TV. Vi kikade på någon film på TV, men sedan bestämde vi oss för att det skulle passa med en Disney film. Atlantis blev det. Men klockan var så mycket redan, att jag och Ina höll på att somna i soffan. Alltså pausade vi filmen, och beslöt för att fortsätta någon annan dag. Så jag gick hem och somnade fortare än fort. Vilket dag jag hade igår alltså. Igång hela dagen lång.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: