Egypten, del 39

Sitter här i sängen, hör på Plain White T’s och är färdig på att gå och lägga mig. Men måste passa på att skriva lite här på bloggen när datorn, internet, Ratata och jag för en gångs skull samarbetar utan desto större problem.

Idag hade vi veckomöte med SunGarden teamet, alltså Emelie jag och vår chef Karianne. Har idag fått jätte mycket ny information vad gäller vintersäsongen. Mycket nytt att ta in, och många saker på en gång, det känns lite överväldigande men det går.

Den kanske största förändringen kommer i mitt boende. Som nån kanske minns bodde jag min första månad i Egypten i ett hus som hette Beirut Palace (det första huset som vårt företag har här i samma bostadsområde). Efter en månad flyttade jag dock in här i Villa George (det andra huset som vårt företag har här i samma bostadsområde) som jag bott i lite över 2 månader nu. Men eftersom dessa lägenheter i Villa George räknas som lite bättre lägenheter, så är jag tvungen att flytta ut till vintersäsongen då vår team här i Hurghada kommer att bli dubbelt så stort, vi kommer att öka från 17 till 35 stycken, och dessa lägenheter i Villa George har reserverats för stabspersonal (servicechefer osv.).Jag har satt in en request på en lägenhet i Villa Yanni (det tredje huset som vårt företag har här i samma bostadsområde), och fick en lägenhet där. Kommer att bo tillsammans med en av våra danska guider, Ina, som också varit här under sommarsäsongen och som kommer att stanna ännu vintersäsongen. Men problemet är att Inas nuvarande kämppis, Anette inte kommer att åka innan 4.11. Jag måste dock flytta ut 27.9, alltså måste jag flytta till en tillfällig lägenhet innan jag får flytta in hos Ina i Villa Yanni. Min tillfälliga lägenhet skulle vara en nybyggd lägenhet i Beirut Palace, men den har inte hunnit bli klar ännu så jag kommer att flytta in i en bostad c. 10 minuter från var jag bor nu, till något ställe som heter Mermaid-nånting. Där kommer jag att bo tillsammans med några av de nya finska guiderna bara de anländer till Hurghada. I Mermaid ska jag då bo tills jag kan flytta in med Ina.

Var det tillräckligt råddigt för er? Det känns så i alla fall. Men fastän jag måste flytta bort från min fina lägenhet här i Villa George, så är jag glad över att få flytta till Villa Yanni eftersom det är där som största delen av guiderna bor och där finns även en pool som vi får använda. Att där inte heller finns någon störande galabeja-man är också ett stort plus. Men det roligaste ska kanske bli att bli kämppis med Ina. Hon är jätte trevlig och glad helatiden, så jag tror vi ska komma bra överens, vi får se.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: