Egypten, del 40

Sådär ja, det tog ett par dagar att återhämta sig från senast. Men ja, på tisdagen satt vi på kontoret på kvällen efter det finska välkomstmötet, då pratade Kirsi och Ina om att de skulle ut nästa dag. När de hade åkt började HannaSatu och jag fundera på varför man inte kunde gå ut idag, på en. Så vi körde hem, böt kläder och så körde vi till New Marina. I New Marina gick vi förbi Shade till Friendsbar, och vem sitter i Shade om inte Emilia, Tonje, Pamela och Robin. Robin ska jobba i Sharm el Sheik i vinter, och stannde i Hurghada några dagar innan han åkte vidare till Sharm. Vi böt några snabba ord med dem, och gick till Friends. På Friends blev det en god drink, vi skulle ju inte dricka mer än så. Men nej. Efter en stund gick de andra hem från Shade så Robin kom och joinade oss på Friends. Så det blev en till drink. Och en till. Och vattenpipa. Recipe for disaster. Men roligt hade vi, och ingen var överdrivet full. Vi satt bara och pratade helt enkelt, om allt mellan himmel och jord, fast mest pratade vi ju förståss om jobbrelaterade saker.

När vi fått tillräckligt av Friends, gick vi vidare till Papas där vi visste att några av våra andra guider skulle vara. Men när vi kommer fram är där Anette, Jonas, Sille, plus våra lokalguider Ahmed, Milad, Khaled och Sherif så bordet blev fullt då Robin, Hanna, Satu och jag ännu joinade dem. Stämningen var i topp, de hade också fått i sig mer än 1 vid det skedet. Så vi tog varsin (eller fler)  på Papas, innan vi stegade vidare mot Ministry of Sound som vanligt. På Ministry fortsatte vi i samma stil, med drinkar och dans, och vi hade så otroligt roligt. Som vanligt joinade några av personalen på Shade oss efter en stund, så vi blev ännu fler. Klockan-allt-för-sent bestämde vi oss äntligen för att ta taxi hem, och hemma var vi efter 04.00 nångång. Först här hemma började jag må lite dåligt men ingeting värre. Men på morgonen när jag vaknade, efter c.4 timmars sömn var jag död. Säsongens värsta bakis. Men jag skulle på jobb så det var bara att stiga upp, klä på sig och åka in till kontoret. På jobbet mådde jag bättre och det var en skön dag på jobbet, men när jag kom hem igen kom bakisen ifatt mig och jag mådde dåligt igen. Usch fy. Ja så kan det gå ibland, speciellt när vi är många ute på en gång, man märker inte hur tiden går, eller hur drinkarna sjunker en efter en. Men roligt hade vi, det måste jag säga. Kvällen kommer definitivt att minnas av alla en tid framöver. Både på det goda och onda.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: