What are the odds?

Jag gick i Sekalla på Sheraton street idag, en av de största gatorna i Hurghada. Jag paratade i telefon med en kompis, när jag ser upp och ser denna samma person gå emot mig på gatan! I en stad med ungefär 250 000 invånare, vad är oddsen? Hur random är inte det? Vi blev båda överraskade och kunde inte sluta skratta.

(I och för sig, var det inte  random. Jag var fullt medveten om att jag stod på denna persons vanliga väg till jobbet och att jag stod där just den tiden personen i fråga brukar gå till jobbet. Det var därför jag ringde upp just då som jag gjorde, men vi hann inte ens prata om var vi befann oss innan vi såg varandra, så det var ganska roligt ändå.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: