Staying in

Efter att jag pratat med människor där hemmifrån på MSN, har jag lite lite hemlängtan just nu. Ja går miste om allt som händer i människors liv. Människors liv går framåt, och jag har ingen aning om saken. Ibland, men bara ibland, är det riktigt skit att vara så långt borta från alla.

En tyst hemmakväll här i Hurghada. De flesta andra har åkt ut, men jag behöver verkligen en lugn kväll hemma. Hanna var av samma åsikt, och vi ska båda gå tidigt  och lägga oss ikväll. Dessutom har jag servicetelefonen denna vecka. Nej, det är inte förbjudet att gå ut när man servicetelefonen, men det är bara en till orsak för att stanna hemma och ta det lugnt. Jag har bara chillat och bloggat sen jag kom hem från kontoret runt 19.30. Tog en dusch en stund sen, väntar på att bykmaskinen ska bli klar, och så ska jag gå och lägga mig i sängen och sätta på en film fullt medveten om att jag inte kommer att klara mig vaken längre än några minuter. Jag kommer att slockna och sova djupt. Men vad skönt det kan vara ibland.

En lugn hemmakväll alltså; bara jag, lite godis och min vän servicetelefonen.

P.S. Har jag glömt att nämna att vi i Egypten redan flyttat till vintertid och att vi igen ligger alltså en timme bakom Finland? Därav den sena bloggstunden.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: