Stardust

Om ni undrar så gick slutet av min första arbetsag på tisdagen bra. Idag har jag däremot haft ledigt. Vilka jävla skitdag jag haft idag alltså. Nej inget farligt har hänt, men jag är så utle. Orka liksom. Med allt. Önskar att jag hade inte hade haft ledigt idag, kunde lika bra ha varit på jobb så skulle jag ha undgått denna skitdag.Har varit på dåligt humör hela dagen. Har bara slappat och sett på några filmer. Ser framemot att sätta huvudet på dynan, och vakna imorgon och ta en nystart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: