Egypten, del 49

Idag har vi haft flygplats och välkomstmöte. Lätt, men lång, dag. Har varit på jobb från kl.9 till kl.20.00. Imorgon ska jag ha servicekontor på förmiddagen och obsa vår City Tour på eftermiddagen. OCH…på natten mellan lördag och söndag, ska jag till Cairo och guida min första egna utflykt. SHIT. Jag börjar bli nervös så småningom. Hittils har jag övertalat mig själv till att inte stressa, eftersom jag inte nånsin kan förbereda mig tillräckligt och jag kommer aldrig att kunna allting på min första utflykt. Men nu, börjar det krypa under skinnet när jag inser hur mycket jag ska guida och hur mycket jag kommer att ansvara för. SHIT.

För att försöka glömma bort det och tänka på något annat, ska jag och Hanna gå ut ikväll. Det är Ladies Night på Hard Rock Café, och så blir det troligtvis Ministry of Sound efter det. Vi får se. Någon sen kväll blir det inte (hoppas jag) eftersom jag fortfarande ansvarar för servicetelefonen.

Men nu, ska jag fortsätta läsa och plugga på Cairo så jag är så förberedd som möjligt. SHIT.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: