Egypten, del 50

När byter ni där i Finland om till vintertid?

Hur som helst är klockan här i Egypten snart 01.30, och jag kom hem från Cairo ungefär en timme sedan. Innan Cairo, på lördagen hade jag en nästan 12 timmars arbetsdag, hade 2 timmar att vila hemma och så var det start till Cairo och så började en nästan 24 timmars (!) arbetsdag. Så nu är jag ärligt sagt ganska död, och ser framemot 2 lediga dagar!

När jag kom hem ikväll (inatt) gick jag i duschen för jag och Hanna hade tänkt gå ut ikväll, men sedan ändrade vi oss, så jag har bara läst lite bloggar och svarat på mejl istället.

Cairo varju min första ”egna” utlykt, och allt gick helt okej, men får uppdatera er senare, nu kallar sängen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: