Egypten, del 51

Cairo gick bra  alltså. 01.00 på natten mellan lördag och söndag blev jag upphämtad av bussen, och så åkte vi ti hotellen för att hämta gästerna. kl.02.50 var vi färdiga och startade äntligen mot Cairo. Framme i Cairo var vi ungefär kl.08.00, som tur lyckades jag få lite sömn på bussen.

Första stoppet var Egyptiska muséet. Stället var fullpackat! Muséet besöks dagligen av c.10 000 människor, men den dagen var där garanterat fler. I muséet var vi ganska länge och efter det var det redan dags för lunch.

Efter lunch åkte vi till en guld/papyrus butik så gästerna kunde köpa souvenirer och liknande. Efter det var det dags för resans höjdpunkt; Pyramiderna. Vid pyramiderna var vi också ganska länge, eftersom vi vill ge gästerna mycket tid för att besöka enda kvarstående undret, av antikens 7 underverk, som fortfarande finns kvar. Därefter besökte vi ännu Sfinxen och Kefrens dödstempel, men efter det var det äntligen dags att åka hem. Konstigt hur en dag kan gå snabbt, vi startade från Cairo försenade och var hemma i Hurghada först efter kl.22, efter alla hotellstopp var jag äntligen hemma vid midnatt. Vilken lång dag, nästan 24 timmar jobb.

Imorse sov jag länge, steg upp vid kl.13, åkte in till Sekalla med en kompis, åt dessert och sedan lunch (i den ordningen) och så kom jag hem och kollade på TV och några filmer.  Nu skickade Hanna sms en stund sen och undrade om jag ska med ut. Självklart. Så ska hoppa i duschen nu, start om en timme. Troligtvis till marinan på en först, och sen till någon bar jag inte varit till förr, men var Hannas DJ-kompis ska spela ikväll. Ledig ännu imoron så måste passa på. I gotta feeling, that tonights gonna be a good night.

No, I’m not ready yet 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: