Egypten, del 53

Steg upp kl.8.17, 8.30 var det start mot kontoret. Körde Hanna till kontoret, och så körde jag iväg på hotellservice. På förmiddagen, 9-12, hade jag Siva Grand Beach, Continental Resort och Mamlouk Palace. På eftermiddagen, 17-19, fortsatte min hotellservice, men då fick jag Hanna som sällskap. Besökte Hilton Plaza, Zahabia och New Marina Apartments. Inte så mycket att göra, men tugnt att köra hela dagen, och igenom hela Hurghada. Men skönheten med hotellservice hela dagen ligger här; mellan 12 och 17 har man ingenting att göra, så när man ätit lunch kan man åka hem och ta det lugnt i några timmar, heaven! Så efter servicen på Mamlouk, körde jag via kontoret för att hämta Hanna, så åkte vi till Cook Door som har världens godaste skräpmat, beställde take away och åkte hem för att äta och vila.

Väl hemma åt vi, fast vissa av oss hann med en hel massa annat än bara vila också. Y’arab. Senare åkte vi vidare på lite hotellservice och ungefär en timme sen kom jag hem. På ett sätt en lång dag, men i och för sig hade vi lång siesta på dagen.

You’re so amazing, remember the time, just  thinking about you gives me butterflies…

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: