När livet inte ler

Gårdagen kommer att gå till historien som värsta dagen under min tid i Egypten. Först får jag skit på jobbet, riktit jävla jobbigt. Men ingenting – ingenting – kunde ha förberett mig för nyheten jag fick igårkväll. Det får mina problem att kännas små och värdelösa.

Vad säger man till någon man älskar som förlorat någon den älskar? Vilka ord kan trösta? Vilken handling kan hjälpa? Fastän du inte är här, finns du här hos mig. Fastän jag inte är där, så är jag där för dig. Vår värld är upp och ner just nu, men det kommer att bli bra. Du kunde inte göra något. Vad mer kan man säga? Hjälplöshet alltså… måste vara den näst värsta känslan i världen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: