Egypten, del 56

Jisses vad den här dagen har gått snabbt! Det är snart midnatt. Började dagen kl.8, åkte in till kontoret åt frukost och fixade välkomstmaterial för gästerna som anlände idag. Kl.11 åkte jag för att hämta gäster på våra hotell New Marina, Hilton Plaza och Shedwan och så körde vi till flygfältet. Några timmar senare hade jag bussen full med nya gäster och vi åkte till hotellen Sunrise Garden och Mamlouk Palace. Kl.17 kom jag äntligen tillbaka. En sjukt lång dag. Egentligen brukar inte flygplatsen ta så länge, men på grund av en massa små förseningar blev det till slut en lång försening.

Jag och Hanna åkte genast till Hard Rock Café för att äta en sen lunch, vi var båda vrålhungriga. Efter det var det dags att gå tillbaka till kontoret, göra oss färdiga eftersom vi skulle ha välkomstmöte på Grand Resort kl.18.30. Efter mötet och efter att vi gjort klart allting på kontoret, fört in biljetter osv. var kl.21. Sjukt lång dag. Här hemma har jag haft massa att göra, och så gick jag till butiken för att köpa mera kredit till min Egyptiska prepaid, och så har jag bloggat lite. Men när hann klockan bli såhär sent? Jag behöver sömn, varför sitter jag upp så här sent varje dag? Suck. Ska dra en likadan som igår tror jag; gå i sängen för att vila och vakna 7 timmar senare i samma ställning med samma kläder på. Nej, ska nog tvinga mig sjäv i duschen ännu, men sen – sleep.

Imoron har jag hotellservice kl.9-11 och på eftermiddagen, kl.14-18 har jag City Tour. Lätt som en plätt, förutsatt att jag inte är trött. På söndag Cairo OD.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: