Egypten, del 57

Jag sov gott och var inte trött imorse. Men efter dagens hotellservice from hell, var jag minst sagt utmattad. Oväntat många gäster ledde till att jag blev försenad från första början och var i slutändan försenad 1 timme från sista hotellet. Annars gick det bra, men hade såå många gäster. Och alla ville köpa biljetter, sålde c.16 biljetter idag! (Vilket är ganska mycket under en hotellservice med 3 hotell.)

Försenad som jag var hade jag inte tid att äta lunch innan City Touren, men det gick och jag glömde snabbt bort hungern. City Touren är så enkel så det är bara roligt att dra den ibland, och människorna var super glada vilket gjorde mig på bra humör. När vi kommer till näst sista stoppet, basar området i El Dahar, försvinner min lokalguide Milad någonstans. Någon minut senare dyker han upp, med mat till mig! Den söta ängeln hade gått och köpt mig en cheeseburger med franskisar. Lyckans mig, han är så söt och omtänksam. Så vi slutförde City Touren med mätta magar, åkte snabbt in på kontoret för att fixa lite saker, men allt gick fort och vi åkte hem redan kl.21.15, thank god!

Nu är jag hemma, ska äta lite, och inatt kl.01.00 blir jag upphämtad för utflykten till Cairo. Inatt kommer Ahmed att åka från Cairo till Hurghada, med start kl.23.30, så våra bussar kommer att mötas någonstans på vägen. När jag kommer tillbaka till Hurghada imorgonkväll har vi bestämt att vi ska gå och äta till vår bådas favorit snabbmatsställe; CookDoor. Ska bli skönt när allt går tillbaka till normalt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: