Egypten, del 59

Cairo gick bra. Det finns alltid saker man önskar man gjorde annorlunda, men det gick hyfsat, och tusen gånger bättre än senast. Hemma var jag dock sent igen, kl.00.10 var jag hemma.

På måndagen, igår, hade jag flygfält och efter det var det dags för teamday. Hela team TF (TjäreborgFinland) åkte till El Gouna. Vi åktre till stranden, Buzzha Beach, där vi skulle spela volley, men det gick inte så bra utan boll. Så vi åt lunch istället och tog lite sightseeing i El Gouna. Efter det åkte vi hem, böt kläder, dushade och åkte till bowlinghallen. De andra blev och bowla, medan jag fortsatte vidare, och träffade Ahmed och några hans kompisar på ett café. Där fick jag en god bananmilkshake, innan vi gick vidare till New Marina. I New Marina gick vi till Friends för att hälsa på Ali. Efter en kort pratstund, och en lång promenad åkte vi hem till mig och hade midnight-picknick uppe på takterassen med god Egyptisk fastfood.

Imorse var det väckning 7.10, start 07.50. Hade välkomstmöte för finländarna som anlände igår. Det gick sådär lagom. Efter det skulle jag göra min veckoredovisning, och det tog många timmar eftersom jag hade så många papper, biljetter, reseförsäkringar, utgiftskvitton, visa-slippar osv. osv. När jag hade redovisat klart, åkte jag hem en kort stund, plockade upp Hanna och Minna och körde tillbaka till Grand Hotel där vi skulle ha möte med Operation Manager Thomas. Det tog en timme ungefär, och så var det dags att åka på hotellservice. Hemma var jag kl.20 ungefär. Här hemma har jag bykat, städat, lagat mat (!) och nu bloggat. Ska bara ta det lugnt idag, har sällskap av våran servicetelefon. Perus.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: