Egypten, del 60

Vilken skön dag det har varit alltså! Som skrivet tidigare, började dagen med hotellservice kl.9, och 3 hotell stod på listan för förmiddagen. Jag hade 3 gäster på det första hotellet, men inga andra gäster på de andra hotellen.

Så jag körde hem, sov 1½ timme och när jag vaknade var jag hungrig. Så jag körde in till Sekalla, där jag och Ahmed gick och äta på Cook Door. Maten var god som alltid, och mätt blir man garanterat. Efter det gick vi och satt oss på ett café. Där beställde jag min vanliga bananmilkshake, medan Ahmed visade sin mer Egyptiska sida och rökte Shisha (alltså vattenpipa) och drack kaffe.

Efter det var det dags för Ahmed att åka på jobb,så jag åkte in till kontoret för att fixa lite smågrejjer och så började min hotellservice runda del 2. Fyra hotell stod på listan, och tadaa, inga gäster under hela kvällen. Det är i och för sig positivt, det betyder att allt är bra med våra gäster och att de klarar sig på egen hand, men lite booring var det ju.

Nu är jag hemma, ska ta det lugnt idag igen. Har lust att gå ut och göra något, men min bättre partyhalva, Hanna, är på Cairo ON så hon kommer hem först imoron. Men då, då minsann ska vi ut. Det är nästan 2 veckor sen (!) vi var ut tillsammans hon och jag! Det ska vi kompensera för imoron.

(Ett litet hurrarop för mina återkommande Egypten-inlägg som redan nått 60 st. Hur många tror ni jag kommer att nå innan det är dags att åka hem/byta destination?)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: