Cairo 16-17.10.2010

När det kommer till att ladda upp bilder till bloggen är jag den lataste som finns, det tar för länge helt enkelt. Jag har varken tid eller nerver till att sitta och ladda upp bilder en för en. Kanske beror det på att vår netti här är så långsam, men mest tror jag att jag bara är lat. Men här i alla fall några gamla bilder som haft som mening att lägga upp här. Vi börjar med Cairo för c.3 veckor sedan då jag obsade en Cairo ON med Anette och Ramy Samy.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: