Day off

”Ja vill vara ledig, ledig, ledig. Bara sitta brevid, brevid, brevid. Inte göra nånting, nånting alls. Bara göra nånting, nånting najs.”

Ledig. Day off. Aaaaah. Skönt. Sov länge, åkte in till stan, gick till matbutiken, åkte hem. Mötte upp några vänner på ett café, fikat. Kommit hem och tagit det lugnt, bloggat. Och nu ska jag försöka få igång skype så jag kan prata med min mamma lite. Det är en evighet sen sist, har massor att berätta.

Sen är det bara att vänta på att Hanna kommer hem från Cairo, så vi kan gå ut och festa lite. Men jag har massor att göra medan jag väntar, rummet måste städas, naglarna fixas och håret skötas. Bland annat.

EDIT:

Klockan visar nu 20:40. Väntar fortfarande på Hanna, men rummet är inte städat, naglarna är inte fixade och håret ser för jävligt ut. Vad har jag gjort då? Fixat bilder på datorn, hängt upp byk, bloggat lite, och allmänt varit onödig. Pratade också med mamma i nästan en halv timme, fast inte på Skype som vägrade fungera, utan på telefon vilket betyder att det är en saftig telefonräkning på kommande nästa gång, wups!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: