Egypten, del 63

Kom hem från Luxor ganska sent på söndagen, hoppade i duschen, och en timme senare mötte jag upp med Hanna och så åkte vi till New Marina. Där gick vi och hälsa på några typer i Shade, men beslöt att sitta ner på Papas istället. Hannas DJ kompis skulle spela på Ministry of Sound senare så vi gick vidare dit. Det var inte så mycket folk där då ännu, så vi stannade bara en timme eller så, innan vi gick tillbaka till Marinan för att hämta bilen. Vi körde hem Ahmed och Jamaika, och så åkte vi vidare till Mojito Beach. Där träffade vi Tito, men där var det också dött så vi åkte vidare ganska snabbt. Hemma var jag kl.04.00, somnade snabbt och hade väckning kl.08.

Var lite trött följande dag, men det gick otroligt bra ändå. Hade flygfält, men det gick snabbt. Måndagar är det bara vårt extraflyg, så vi hade bara 50 gäster, inte 200 som på fredagar. Efter  flygfältet mötte jag Hanna på kontoret som hade haft hotellservice på förmiddagen. Jag körde henne hem, men jag hade lite bakis-hunger så jag ringde till Ahmed som sa att han också hade samma känsla, och han mötte mig på vårt vanliga café. Efteråt kom jag ännu hem en stund, innan det var dags för mig att åka på eftermiddagens hotellservice kl.17, Hanna hade half-day off.

Kvällens service gick snabbt, men hade en massa att fixa på kontoret efteråt, och var hemma först efter kl.21. Men det gjorde ingenting, har haft ledigt idag. Sådär passligt på min födelsedag! Yes indeed, ikväll kl.23.25 blir jag ett år äldre igen. Har ingen ålderskris, men har heller ingen större lust att fira denna dag.

Men idag vaknade jag alltså kl.12, kollade på lite TV, och så åkte jag in till Sekalla för att äta lunch. Ringde igen till mitt luotto-lunchsällskap (den enda som har ledigt mitt på dagen så han kan joina mig) Ahmed, som tog mig till något nytt litet Egyptiskt ställe, ”Mustardo”, där jag fick en sjukt god chicken fajita sandwich! Maten var god, och plötsligt när vi sitter där kommer det in två västerländska män. Jag säger till Ahmed att de ser finska ut, men han tycker mest de ser ut som ryska. Men när de sätter ner sig i bordet brevid, så hör jag att det faktist är finska de pratar! Wierd. Sa inget, utan fortsatte prata engelska med Ahmed (som försökte skrika ”hullu” till dem helatiden). Som efterrätt gick vi till samma vanliga café och tog samma vanliga; bananmilkshake, nam!

Efter det följde jag Ahmed till jobb, och gick själv sedan vidare i Sekalla och tittade omkring mig lite. Det är länge sen jag gjort det, bara gått omkring och sett på saker. Det var skönt, att ha lite tid för sig själv, och jag lovade mig att jag ska gå tillbaka och köpa några grejjer bara jag har pengar.

Hur som helst, är vi några typer som ska gå och äta födelsedags middag på Shade ikväll! Inget stort, inget fint, bara gå och äta en god måltid,och kanske gå ut någonstans efter det. Får se hur många vi blir, men ser fram emot den goda maten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: