Egypten, del 64

Det var den födelsedagen, nu är jag officiellt 23 år. Nice.

Födelsedagskvällen var ganska chill. Team TF (TjäreborgFinland) gick ut och äta på Shade. Beställde asgod mat (biff), efterrätt (chokladfondant) och blev bjuden på gratis shot av managern. Och svensk som hon var förstod hon ju vad en finländare vill dricka på sin födelsedag; salmiakki! Blev aningen överraskad när jag slängde ner shotten i strupen och kände en bekant smak. Gott var det, så beställde en runda salmiakkishots för alla i vårt bord! Den kvällen spelade också ett live band på Shade, 13 Daze, och de var bra som vanligt. Plötsligt när vi sitter där och äter så hör man hur sångaren i bandet, Gaz, säger ”I want to say happy birthday to a special person, it’s her birthday today. I heard she’s turning 16 or something.. so give her a hand!”

Det tog en stund att fatta vad som hände! Gissa hur överraskad jag blev! Vem hade ordnat det då måntro? Gissa 3 gånger. En vän. Som jobbar på Shade. Som är hullu. Yes, indeed det var ju Ahmed som hade pratat med Gaz innan de började spela. Blev överraskad, generad och lycklig på samma gång. Det är inte varje person som får ett personligt grattis av ett band spelad ut över högtalarna på en nattklubb.

Efter att vi ätit och druckit klart, gick vi vidare till Ministry of Sound och hörde på lite god musik. Stannade dock inte där så länge, mötte upp lite av personalen på Shade efter att de stängde vid midnatt och vi gick alla för att äta lite midnattsmat på ett Egyptiskt fastfoodställe. Hemma var jag exakt kl.04.00.

Gick och sova, hade väckning 07.30 (fyfan!) eftersom jag skulle på SeaTrip idag. Har inte varit så trött innan nu då jag kom hem, men annars var det en SeaTrip from hell idag. Allting gick fel. Gjorde ett klagomål om företaget när jag kom tillbaka på kontoret. Att sånt. Men orkar inte diskutera det vidare, det är inte intressant.

Imorgon – ledigt. Chill.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: