Mama I’m coming home

Somliga kanske kommer ihåg att jag satt in semesterönskemål för denna säsong som följande;

6-11.12 Semester i Finland

24-27.1 Semester i Egypten

Fick besked igår. Har fått båda mina önskemål! Ska ha både semester i Finland i december och här i Egypten i januari. Whoop whoop! Så mama I’m coming home och Finland here I come! Ska ännu försöka fixa några extra dagar till båda semestrarna (kan vara ganska omöjlgt) men i alla fall har jag dessa dagar. Nu är det bara att fixa flygbiljetter för att åka till och från Finland. Ska troligtvis åka med vårt eget flyg 6.12, men måste också troligtvis ta ett reguljärflyg tillbaka till Egypten. We’ll see vad jag hittar. Vi ses i Finland om ungefär 3 veckor! Crazy!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: