Egypten, del 65

Jobb jobb jobb jobb. Så har de senaste dagarna sett ut. Har jobbat som en liten idiot, haft flygfält och bland annat varit till Luxor en sväng. Söndagens Luxor gick bra, hade Fadi som lokalguide, och bara 16 gäster.

Idag har jag haft flygfält igen. Måndag är vårt extraflyg, så det behövs bara 2 guider på flygfältet. Vår servicechef + någon av oss guider. Men för tillfället är vår servicechef på en liten semester, så jag fick agera flygplatsansvarig idag. Det var skoj, och allting gick bra. Hade sällskap av Hanna, som led av mild bakis.

Efter flygfältet åkte jag tillbaka till kontoret, fixade lite grejjer och väntade på att Hanna kom tillbaka. Sen åkte vi till Sekalla och åt lunch på Café del Mar. Vi har båda haft lite hemlängtan på sistone så vi beställde båda köttbullar + mos. Café del Mar är svenskägd, så man kan få autentiska swedish meatballs. Gott var det. Sedan åkte vi efter varsin strawberry milkshake, och så tog i en liten sightseeing påvägen tillbaka till kontoret. Kl.17-19 har jag haft servicekontor, men det gick snabbt.

Nu sitter jag hemma. Vi hade just hela Team TF här; Hanna, Minna, Annamari & Heini. Har inte sett dem på länge känns det som, saknar ju dem, så det var jätte roligt att vi kunde alla sitta ner och prata en stund. Det är så när vi har så många utflykter, lediga dagar och så vidare, så man hinner inte alltid se varandra. Nu har de åkt, och jag borde egentligen laga mig klar för att gå ut men jag orkar inte riktigt. Jag och Hanna ska ut på en, är ledig imorgon så. Det lär ska bli ett glas vin på Friends, får ser.

Annars här det inte hänt så mycket nytt, inget värt att nämna i alla fall.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: