Egypten, del 66

Tiden den flyger förbi. Snart är det december och jag har varit här i 6 månader. Har också vairt alltför trött och lidit av sömnbrist. Har varit på jobb minst 12 timmar per dag, och ofta varit ut på kvällarna. Innan gårdagen hade jag sovit sammanlagt 6 timmar på 48 timmar. Då var jag dödstrött och har aldrig känt mig så kraftlös.

Igår var det en lång dag på jobb igen, och på kvällen skulle vi alla ha middag med en av våra samarbetsparners. kl.20:30 åkte vi till en Indisk restaurang och blev bjudna på 4-rätters middag. Jag var så trött att jag höll på att somna i bordet och många påpekade att jag såg trött ut. Efter middagen skulle jag och Hanna ut, men när vi kom hem kl.23:00 sa det stop. Vi tog raincheck på utgång och jag föll i sängen och somnade på två röda sekunder med kläderna på och lamporna tända. Vaknade 9 härliga timmar senare, blev väckt bara två gånger under natten (från samtal från en kompis och så ett samtal på servicetelefon imorse) släckte lamporna och somnade om. Behövde verkligen den där långa nattssömnen, det skulle inte ha gått länge till att hålla på sähär. Men sånt är livet. Som sagt jobbar vi långa dagar, så enda chansen man har att leva sitt eget privatliv är efter jobb, på kvällen/natten. Så det blir lätt så att man inte sover ordentligt på flera dagar. Sömn prioriteras ganska lågt som guide här borta.

Hur som helst, skulle jag ha haft Cairo ON onsdag & torsdag, men den blev cancelled pga för lite anmälda. Så jag har varit fast på kontoret i två dagar utan att egentligen ha nåt att göra, och min chef har varit tvungen att hitta på saker som jag kan göra för att jag inte ska dö av utråkan.

Har bla fått printa och fixa välkomstmaterial för våra 188 gäster som anländer idag, och så har jag fixat nya hotellmappar, följt upp våra kundfall, haft servicetelefon och sådana roliga saker.

Men idag har vi alltså flygplats, och på kvällen ska vi ha välkomstmöte som jag och Annamari ska hålla. En vanlig dag som guide.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: