Egypten, del 68

Sitter på vårt vanliga cafe och dödar tid. Framför mig en bananmilkshake, sitter på gamla utemöbler, några arabiska män sitter och röker vattenpipa, en man sitter i hörner med sin laptop. De spelar arabiska låtar i radion. Vad Egyptiskt.

Jag sitter och väntar på Ahmed, för att ta en kaffe (eller milkshake) innan han ska på jobb. Jag har ledigt idag. Vaknade kl10, tog en filt och gick ut på takterassen för att ta lite sol. Jag var så trött så tänkte att jag lika bra kan sova ute och lite färg samtidigt. Men det vat så otroligt varmt så klarade mig bara typ en och en halv timme, och att somna kom inte på fråga. Så jag gav upp, gick i duschen och gick tillbaka till sängen och somnade. Vaknade kl.13.30, hade det skönt och nu sitter jag i Sekalla. Vi åt lunch med Ahmed på det nya Egyptiska stället, han gick hem för att laga sig klar för jobb och jag som sagt väntar på honom i ett cafe. När han sticker på jobb ska jag gå och titta på lite souvenirer att ta hem till familjen. Lite eftermiddags-häng med en god kompis och slöshopping på en ledig dag, inte illa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: