Egypten, del 69

På lördagen hade vi kick-off. Dagen började unfefär kl.15, då jag såg 4 jeepar stå utanför vårt hus. Vi samlades alla där ute och delades i fyra lag. Så var vi färdiga att börja och vi fick äntligen veta programmet. Vi skulle ha Amazing Race; Hurghada! En liten skattjakt runt hela staden med olika stop och uppgifter längs vägen. Det var jätte roligt och vi hade en crazy dag. Kl.18 var vi färdiga ungefär och så hade vi 2 timmar på oss att fixa oss inför middagen. Kl.20.15 träffades vi igen utanför Villa Yanni och så åkte vi iväg på middag till Pita Sphinx, en egyptisk restaurang i Sekalla. Där gick igenom poängen som vi samlat längs dagen, och så uppträdde vi alla ned vår teamsång som alla team skulle göra under dagen. Efter det bar det av till New Marina, till Nice bar, där vinnarlaget utsågs, det blev inte mitt lag, men vi hade roligt. Några drinkar beställdes ännu på Papas innan alla stack iväg till Ministry of Sound som vanligt.

En lång dag hade vi, hemma var jag kl.04:50. Imorgon är det dags för kick-off del 2.

Vi vet inte programmet på förhand. Det enda vi vet är att vi ska träffas kl.08, och vi ska ha me oss scarf och solglasögon. Det kan betyda bara en sak; Quads. Eller mönkijä som vi säger i Finland. En 1/2 dags quadsafari är det troligtvis frågan om. Helt kul, fast man brukar vara helt död efter det, och så har de flesta av oss jobb ännu på kvällen. Själv har jag servicekontor från kl.17-19. Ska nog bli en rolig dag imoron oxå.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: