Egypten, del 70

Jajamänsan, Quads var det! Har suttit på en gul liten quad från 9-12 så har bakdelen lite öm. 8.30 mötte vi allihopa utanför vårt hus igen, och så åkte vi till Safari Land. Där hoppade vi alla på varsin Quad och körde iväg. Körde ut till öknen till ett Beduin-läger, fick lite te och så red några av oss kamel. Där var vi inte länge eftersom de flesta av oss hade varit där innan, så efter att vi vilat händerna och speciellt tummarna hoppade vi tillbaka på våra Quads och började köra hemåt, över stora kullar, nerför brantar, full fart över öknen. Fan vad roligt vi hade! Och fan vad smutsiga vi var efteråt, när man kör bakom 16 andra Quads flyger det en hel del sand och damm på en. Hade sand i ögonen (eller det har jag ännu också),  näsan, örönen, munnen o håret… ja överallt!

Så vi stack hem i en välförtjänt dusch. Efter det var det dags för lunch, och nu sitter jag på kontoret, väntar på att klockan ska bli 17 så jag ska gå till Servicekontoret.

Kick-off del 2 over and done with.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: