Fredag 10.12

På fredagen hade jag tidig väckning, 7.15 för att hinna till besiktningskontoret innan jag skulle till Esbo. Skulle åka via besiktingskontoret på torsdagen på vägen till Hangö, men dom fan hade ju stängt helt och hållet från 12-13. Så de skulle öppna kl.8 och då skulle jag dit. Väl framme satte jag min egen bil på ståförsäkring, eftersom ingen använder den medan jag är borta och den står nu i garaget med sommarringarna ännu på. Efter det var jag tvungen att köra via VW i Ekenäs för att köpa nya vindrutetorkare till mammas bil eftersom jag söndrat dem dagen innan.

Skulle åka från Ida sent på kvällen och de hade frusit till is, så när jag försökte putsa den lossnade den ena i handen. Försökte sätta tillbaka den innan jag märkte att den inte bara lossat utan brustit. Så jag körde till VW,  och så fick jag vänta där i 30 minuter medan de kollade på mammas Audi. Tyvärr hade de inte delar på lager just då, så de kunde inte sätta en ny, utan istället satte de den gamla tillbaka provisoriskt och bad mig komma tillbaka på måndag så de kunde fixa den. Hur som helst kunde jag äntligen starta på Esbo. Eller Vanda eftersom jag skulle gå och shoppa till Jumbo innan jag skulle till min kompis Linda. 

I Jumbo hittade jag massor med kläder och spenderade alltför mycket pengar, men jag shoppar så sällan nuförtiden så det ska väl vara okej. Efter några timmar var jag klar och så körde jag till Esbo till min kompis där jag möttes av den här söta saken; 

Det här är lilla Zinja. Zinja är en Schipperke, 6 månader gammal. Hos Linda fick jag lunch, men också glögg och pepparkakor och vi pratade många timmar om allt som hade hänt medan jag varit borta. Riktigt Bold & Beautiful på gångs i Esbo tydligen… Tiden gick alltför fort och så var det redan dags för mig att börja köra hemåt, men det var härligt att träffa henne, och att få träffa lilla Zinja för första gången. 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: