Onsdag 8.12

Eftersom jag inte haft tid att blogga regelbundet under min semester får jag såhär i efterhand ta och uppdatera om vad jag hållit på med här hemma. 

Programmet för Onsdagen såg ut som följande; Sov så länge på morgonen. Stack till matbutiken med mamma och passade på att svänga in hos min mormor för att hälsa på, ge en stor kram och höra en gammal tants storyn. Dessutom blir man alltid bjuden på alla sorters delikatesser hos mormor. Efter det var det dags att köra till Helsingfors för att hälsa på syster med familj. Barnen hade vuxit så, de var redan stora båda två! Här fick vi mera gott, lekte med barnen och fick även höra på en liten föreställning av sång och gitarrspelande. 

Sedan var det dags att köra hem igen, vilket sannerligen var ett äventyr i sig själv efter att man varit van vid att köra i Egypten de senaste  6 månaderna. Dessutom körde jag mammas bil som jag inte är van med, körde i snö som jag inte är van med och så körde jag i en trafikkultur jag inte är van vid. Men det gick bra, thank god, och nu är jag van vid att köra här hemma igen, så får se hur det går att köra i Hurghada nästa vecka.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: