Torsdag 9.12

På Torsdagen hade jag äntligen sovmorgon, sov till kl.11. Ungefär kl.12.30 startade jag ner mot Hangö för att träffa några VIPs. Kom fram, åkte till världens bästa pizzaställe och beställde några pizzor. Man får inte ordentliga pizzor någonstans i Hurghada, inte ens i PizzaHut. Beror säkert på hurdana pizzor man är van med, men Unos pizzor i Hangö är enligt mig de bästa i världen. Såg även en film och hängde bara allmänt omkring. 

Senare startade jag hemmåt för att träffa min barndomkompis Ida. Vi har känt varandra sen förskolan, och hon är definitvt en av mina bästa vänner, så att träffa henne var av de viktigaste punkterna under min semester här hemma. Det är så skönt med människor man verkligen känner, man behöver inte sitta och prata hela tiden, det räcker att den andra människan sitter där. Men förstås pratade vi hela kvällen, har ju inte sett varandra på 3 månader så vi hade mycke skvaller att ta igen för. Satt hos henne, drack glögg (årets första för mig) och pratade om allt som hade hänt här hemma och där borta i Egypten. Vi pratade och pratade och plötsligt var klockan 21, och det var dags att åka hem. Ida skulle via butiken för att köpa hundmat så jag hängde med för att köpa lösgodis, och när jag hade packat min lilla lösgodispåse full med godis bestämde vi för att ta en filmkväll. Så vi åkte tillbaka till Ida, via hundparken för att låta Dixie springa en stund, och såg filmen Coyote Ugly som jag inte hade sett sen den kom ut. Nångång efter kl.23 startade jag hem från Ida. En lång men härlig dag med härliga människor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: