Packa pappas kappsäck

Sista dagen i Finland. Har inte gjort någonting, skönt. Men när jag säger att jag inte gjort någonting så menar jag verkligen inte någonting. Har inte packat upp min väska sen jag kom, och alltså inte heller packat den för min avfärd! Om c. 3 timmar startar vi mot Helsingfors, ska övernatta hos min syster eftersom jag ska vara så tidigt på flygfältet imorgon. Och väskan står alltså orörd. Börjar bli bråttom så småningom men vad gör jag? Sitter och bloggar istället. Prioriteringar, prioriteringar…

Nej nu måste jag skärpa mig, ska börja packa upp väskan nu så jag kan packa den på nytt för min resa tillbaka till Egypten. Imorgon 07.30 lyfter planet och jag lämnar Finland för 4 månader framöver.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: