Gate 37

Sitter på Helsingfor flygfält, väntar på boarding. Så snabbt gick 6 dagar hemma. Alltför snabbt. Men ska bli skönt att komma tillbaka till Hurghada, till mitt hem, mitt jobb och mina vänner. Skönt dessutom med lite värme. Och så har jag en skön tillbakaresa med direktflyg på 5 timmar. Nästa gång kan jag komma hem om sisådär 4 månader när vintersäsongen tar slut och sommarsäsongen börjar. Då brukar man få åka hem en kort stund innan man åker till nästa destination. 4 månader är ganska länge, men det ska nog gå bra. Har ju mina nära och kära i Hurghada.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: