Egypten, del 72

Helt otroligt att jag igår ännu var i Finland. Känns som om jag varit tillbaka i Hurghada hur länge som helst. Har redan hunnit vara ute igårkväll, hade dinner med Hanna på det italienska stället, träffat människor jag saknat, har haft välkomstmöte imorse, har besökt några gäster som blivit inlagda på sjukhus, har haft siesta och tagit 1 timmes dagssömn där hemma och  nu sitter jag på kontoret i väntan på att gå till servicekontoret kl.17 och så försöker jag läsa lite mera på Luxor ON (over night), eftersom jag ska dra min första overnight utflykt imoron (inatt). Har så mycket att blogga om men så lite tid, så får återkomma senare, troligtvis på fredag eftersom jag tillnäst ska spendera 2 dagar i Luxor.

Ha de!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: