Egypten, del 73

Just det ja. Har inte haft tid att blogga, jobbat hela tiden och varit ut nästan varje kväll. Ingen slowstart tillbaka till arbetet här inte. Fick även just ett samtal, vi har så många anmälda till Cairo för imorgon att det blir två bussar. Och jag är back-up till Cairo så det är bara att packa väskan och åka iväg till Cairo inatt. Shit. Nice förvarning. På onsdag & torsdag var jag alltså i Luxor, imorgon på söndag ska jag till Cairo, på tisdag ska jag till Luxor och nästa veckas söndag ska jag till Cairo igen. Jobbigt.

Så hejdå bloggen, vi träffas någon vacker dag när jag äntligen får lite tid för  mig själv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: