Our crib

Det har hänt så mycket, vet inte riktigt var jag ska börja. Vår lägenhet kanske. Vi har en 2-vånings lägenhet med 3 sovrum, 2 i nedre våningen 1 i övre våningen. Senast jag uppdaterade er om lägenhetssituationen tror jag det såg ut såhär; jag bodde i ett av sovrummen nere, Linna i andra, och Louise där uppe. Linna flyttade ut och Michelle, en dansk tjej flyttade in. Louise fick jobberbjudande i Vietnam och flyttade ut. Så långt tror jag ni hänger med. Efter det flyttade jag upp till Louise gamla sovrum, för att få ett större rum. Rummet i sig är inte så stort, men jag har eget badrum och – jag har hela takterassen för mig själv. Lyxigt. Bilder får jag återkomma med.

Så blev ett rum där nere tomt, och 2 veckor sen fick vi en ny roommate. Han heter Pontus och är 28 år. När jag fick höra det här blev jag lite ängslig, hur ska det gå att bo med en man? Men jag kan rapportera att det går väldigt väldigt bra, Pontus är megatrevlig och vi kommer bra överens alla 3. Inte för att jag ser de andra så mycket, vi är turvist i Luxor eller Kairo, men ibland kan man man möta dem i trappan när man kommer hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: