Ett annorlunda nyår

Igår, fredag, nyårsafton, hade vi flygfält. Jag kände mig lite konstig hela morgonen, och på min departure börjar jag må riktigt illa. När jag kommer till flygfältet får jag springa direkt till toaletten och spy. Jag mår lite bättre och tänker att det kanske går över över. Men det tar inte länge så måste jag gå tillbaka, och jag spyr igen. Sedan säger min chef till mig ”Jag menar inget illa, men du ser inte ut att må så bra, kanske du borde åka hem?”. Jag tog gärna emot det erbjudandet, så jag tar taxi till kontoret eftersom jag måste hämta mina hemnycklar, spyr där ännu en gång och så tar jag taxi hem. Hemma börjar jag må riktigt illa. Jag sover 30 minuter, stiger upp för att spy, dricker lite, sover 30 minuter, stiger upp för att spy, dricker lite och så här fortsätter jag i c. 10 timmar innan det slutligen lugnar ner sig lite. Spysjuka på nyårsafton. Mysigt. Ett av våra hotell här bjöd oss alla på middag så mina fina kolleger åkte dit för att sedan fortsätta firandet i någon bar. Hanna och Minna kom och kollade att jag var okej innan de åkte och min roommate Pontus hämtade medicin till mig och gav mig en nyårskram innan han och min andra roommate Michelle stack iväg på middagen. Härliga, omtänksamma människor!

Hemma blev jag alltså ensam, låg i sängen, ögonen klarade inte av någon belysning så där låg jag i mörknet, i tystanden, sov ibland, spydde ibland. Det var inte riktigt den nyårsaftonen jag hade planerat.

Nu, efter 24 timmar i sängen, mår jag relativt okej. Inte fullt normal, men jag spyr inte längre. Min hela kropp är alldeles öm av allt spyende och allt sängliggande. Som tur gav min chef mig sjukledigt idag också, så ska försöka krya på mig.

Gott nytt år!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: