Så gick det

forts. från föregående inlägg..

Med raska steg gick jag ut till vägen och tog en taxi till New Marina. Nu ska jag äta något gott tänkte jag. Mina steg ledde mig till Shade där jag visste att jag kunde få tag i god hederlig broccolisoppa. Dumt nog beställde jag istället ”Trio of starters” inkluderande tre små portioner av tre olika förrätter; broccolisoppa, pesto chicken salad och toast skagen. Gott var det, såklart. Det är sällan Shade besviker med maten. Så jag åt, pratade med personalen en stund, men sedan blev det så kallt så jag tog en taxi hem igen. Började få en bekant känsla i magen, en obehaglig känsla. Beslöt mig för att försöka glömma denna känsla med att sova en stund. Sov en ganska lång stund, steg upp och så kunde jag inte ignorera känslan mer. Så jag gick och spydde – igen. Bortkastade pengar på mat som man inte ens kan hålla i sig längre än 5 timmar. Suck. Var beredd på att börja samma process som dagen innan, spy, dricka, sova, spy, dricka, sova – men som tur somnade jag om och när jag vaknade vid 03.30 tiden kände jag mig bra igen och har mått bra sen dess.

Men nu vågar jag inte äta något. Inget alls. Dricker ganska mycket, vet hur viktigt det är att hålla vätskebalansen, men vågar allvarligt sagt inte äta något. Tror jag väntar till imorgon och ser hur situationen utvecklar sig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: