At your service!

Så lyder slogan för vårt företag. Sitter som bäst i ett av våra hotell, Continental Resort, för att vara ”at your service” för våra gäster här. Ingen syns till, ett gott tecken, betyder att gästerna har det bra och behöver ingen hjälp. Igår var det exakt 1 år sedan jag och min pappa reste till Paris. Bara han och jag, det var så härligt. Nästa gång ska vi till Rom eller London har vi bestämt, men då vill vi också få med min bror. Igår var jag även i Luxor, mer om det senare. Vad jobbigt att mobil-blogga förresten, när man inte får in radbyten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: