Träningsvärk

Igår hade jag ledig dag. Vad skönt. Sov länge, steg upp 13.40. Efter en stund kom Minna (som också hade ledigt) över till mig och tio minuter senare åkte vi iväg – vi hade program för dagen . Åkte till SenzoMall, åt en snabbsnabb lunch på McDonalds och så åkte vi till vårt program för dagen. Vi skulle och rida! Vi säljer ridutflytkter till våra gäster hos ett lokalt stall och vi hade övertalat med dem att gå dit en gång och rida gratis. Vi säljer två olika utflykter; 1 timme ridning på stranden eller 2 timmar i öknen. Vi valde att gå på 2 timmars ridutflykten. Jag och Minna har båda ridit förut (jag 12 år och Minna 10 år) så allting gick bra. Hästarna var ljuvliga araber, och terrängen var häftig. Det var inte så jätte varmt, och det blåste ganska mycket. Jag fick en söt liten 3 åring, som var världens snällaste och själva guiden red på hans mamma, den vackraste araben i fux som jag någonsin sett. Alla hästarna var härliga. Vi red ut i 1 timme, vände sedan till en annan stig och började rida hemåt i solnedgången. Vi njöt för fullt både jag och Minna och vi lovade att vi skulle göra det snart igen. Det var härligt, så lugnande. Hästar, ja jag älskar dem. Har ridit i 12 faktist, men senast 2 år sedan tror jag. Det betyder bara en sak = muskelvärk i benen, låren och… ja, röven.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: