I valet…

Livet går i en mini-berg-och-dalbana. Inget allvarligt, men när det går bra på arbetsfronten tycks det gå sämre på den privata delen och tvärtom. Har funderat mycke på nästa säsong, men inte riktigt kommit nånvart. Hela veckan har jag tänkt ansöka såhär;

  1. Kroatien FI/SE
  2. Kroatien FI
  3. Hurghada, Egypten FI

Men, idag ändrade jag mig plötsligt och skulle jag vara tvungen att välja just nu i denna stund skulle jag ansöka såhär;

  1. Hurghada, FI
  2. Kroatien FI/SE
  3. Kroatien FI

Nåja, jag tycks i alla fall ha bestämt mig fört vart eller vilka platser jag ska söka. Jag kommer att ansöka till endast 2 destinationer. Nu är det ”bara” att bestämma i vilken ordning. Vart jag vill allra mest.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: