Väntar på att du ska ringa

När man väntar på att telefonen ska ringa kan man känna av varje långsamma minut, varje evighetslånga-sekund, man kollar telefonen tusen gånger i minuten för att se ifall man missat något samtal, ifall man i misstag satt telefon på ljudlös, ifall telefonen stängt av sig, man försöker tänka på något annat, vad som helst men tankarna återkommer ändå alltid till telefonen, när ska den ringa? Varför har den inte ringt? Vad gör personen som borde ringa till en? Sakta men säkert börjar man mest likna vid en sinnesstörd-, neurotisk person med allvarligt mobilberoende. Slutligen är man så uppspänd att när telefonen äntligen ringer (hoppeligen inom de närmaste sekunderna) hoppar man till av det oväntade ljudet av telefonen, fumlar med svarsknappen och blir nästan andfådd innan man får ut ett ”Hallå?”.

Att sånt. Det bränner i hjärtat av förväntning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: